14.90€

B. Virtanen, Hyvä Veli-verkosto iskee
Ilkka Heila

Miksi puhutaan kielteisessä merkityksessä myyräntyöstä samalla kun joitakin ihmisiä, esimerkiksi Firma Oy:n neiti Jantusta, kehutaan oikeaksi työmyyräksi. Nyt työmyyrämme saa yllättäen esimiestason haasteita. Murikan lähdettyä esimieskurssille vähäisiä taitojaan päivittämään, nimitetään neiti Jantunen hänen sijaisekseen. Uudessa tehtävässään hän törmää vääjäämättä miehisiin valtarakenteisiin, vähättelyyn, lasikattoon ja tietenkin Hyvä Veli -verkostoon.

Miesväki on ihmeissään, ja totta onkin, ettei ainakaan Virtasta ja Murikkaa voi vakavissaan samaan salaseuraan kuvitella. Herrat katsovat kuitenkin parhaaksi ruveta varomaan sanomisiaan ja tekemisiään.Samoihin aikoihin Firma Oy:ssä on vakuututtu terveiden elintapojen merkityksestä ja ryhdytty - kenenpä muun kuin B. Virtasen elintapoja kohentamaan.

Pikku sankarimme onneksi metelöivät naapurit pitävät häntä öisinkin hereillä; jollei saa unta, ei näe painajaisiakaan. Toimistopäällikkö Nilkénin masennuksenestoprojekti onnistuu kyllä piristämään, jollei muita, niin ainakin häntä itseään.

Virtanen päättää urheasti vain hymyillä vastoinkäymisilleen, mutta eihän sitäkään kukaan kestä.Niin kaukana menneisyyden hämärässä ei Firma Oy:ssä sentään eletä, ettei nykymenosta voisi ainakin vähän huonoa esimerkkiä ottaa.
Tuotearviot
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse.
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Yhteystiedot
käyntikortti