19.00€

Herätä sisäinen Äänesi
Sonia Choquette

Herätä sisäinen Äänesi <br>Sonia Choquette
HERÄTÄ SISÄINEN ÄÄNESI" esittelee käytännöllisen kahdentoista viikon ohjelman, jolla voit laajentaa ymmärrystäsi, luoda uudelleen yhteyden intuitioosi ja mielikuvitukseesi sekä löytää oman sielusi tien.

Sisäinen äänesi on kaikkein tärkein aistisi ja se on aina oikeassa. Oppimalla kuuntelemaan sitä kykenet tekemään päätöksiä, jotka ovat turvallisia ja lisäävät henkilökohtaista voimaasi. Myös hengelliseen kasvuun kohdistuvat valintasi selkeytyvät ja voit siirtyä lähemmäksi sitä tehtävää, jota sinulla on tarkoitus toteuttaa tässä elämässä.

Sonoia Choquetten loistavan selkeä, innostava ja käytännönläheinen opaskirja johtaa lukijaansa kädestä pitäen ja varovasti matkalle omaan sisimpäänsä - sen hiljaisen äänen luo, jolla on suora yhteys jumaluuden lähteeseen. "Sisäisen äänen kuuleminen tarkoittaa sitä, että eletään eri tavalla", kirjailija sanoo. "Se tuo aidon tyydytyksen tunteen, rakentaa ympärillemme todellisen turvan ja avaa sydämemme ja mielemme käyttöön sisimmän olemuksemme mittaamattomat aarteet.

""HERÄTÄ SISÄINEN ÄÄNESI" ohjaa sinua käyttämään avuksesi henkilökohtaista hengellistä tukijoukkoasi, poistamaan kielteisyyden ja epäjärjestyksen aiheuttamat esteet, tunnistamaan chakrojen ja aurojen tilan, oppaittesi läsnäolon, vapautumaan "Ruma ankanpoikanen" -syndroomasta ja "Kyllä, mutta..." -ajattelusta sekä käyttämään kompasseina heiluria, tarotkortteja, psykometriaa ja I-Ching-kolikoita.

Lähde mukaan matkalle oman sielusi tielle!

Kustannus Oy Michael Kirjat sivuja 318.
Tuotearviot
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse.
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Yhteystiedot
käyntikortti